مشاوره حقوقی رایگان - جواب اظهارنامه

با سلام
من به الزام به تمکین محکوم شدم و شوهرم طی اظهارنامه ای گفته است که درب منزل را به خاطر اینکه من یک بار به منزل مشترک رفته و وسایل شخصی ام را اورده ام و گزارش پلیس موجود است ، تعویض کرده است ، در صورت برگشت به منزل مشترک با شماره ای که نوشته تماس بگیرم ، در جواب این اظهارنامه من چه بنویسم ؟
با تشکر

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

درود.میتوانیدپاسخ ندهید.چگونگی پاسخ شمابستگی به این داردکه بخواهیدتمکین کنید یاخیر

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
میتونید ساعت و روزی رو که میخواید به منزل مراجعه کنید رو در اظهارنامه قید و ارسال کنید.تا همسرتون در منزل حضور داشته باشه و در صورت عدم حضور موضوع رو بوسیله ی 110 صورتجلسه کنید