مشاوره حقوقی رایگان - ادعای قرض بودن پولی که بابت حقوق و دستمزد واریز شده

سلام
بنده برای شخصی به عنوان کارمند کار میکردم و از طرف شرکت ایشان هم بیمه بودم
بعد از گذشت 3 سال حق الزحمه ای که بابت انجام یک پروژه به حساب بنده واریز کرده ادعا کرده که به من قرض داده و باید پس بدهی، هیچ مدرکی به جز لیست بیمه ای که برای من در همان زمان پرداخت وجه رد شده در دسترس نیست،
برای من اظهار نامه فرستادن که پول واریزی را ظرف مدت 10 روز پس بدهم
در جواب اظهارنامه چه باید گفت ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام وقت بخیر هر گونه واریز وجه بدون دلیل موجه و اسناد مالی قابل بازگشت است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بنویسید با توجه به رابطه کاری و‌ انجام‌پروژه مبلغ واریزی حق الزحمه اینجانب بوده و طلبی از من در این خصوص ندارید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام.
مبلغی که واریز شده اگر بابت حقوق ماهیانه نباشد شما باید به عنوان مدعی ادعای خود را ثابت کنید در غیر اینصورت محکوم به پرداخت خواهید شد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اعلام کنید که واریز وجه بابت دریافت حقوق ماهیانه بوده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در صورتیکه دادخواست داد مدارک را در جلسه دادگاه ارائه کنید