مشاوره حقوقی رایگان - فسخ قرارداد خودرو

سلام و عرض ادب. ببخشید خودروی توقیفی که سند و پلاک به نام خودمه چه جوری میتونم پسش بدم. ماشین توقیفی که قابل انتقال نیستش. ماشین 5ماه خریدم الان بعد 5ماه شکایت داره فروشنده بهم نگفته. منم میخوام پسش بدم به خودش چیکار میتونم بکنم؟؟؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
شما میتوانید با ارسال اظهارنامه مراتب فسخ معامله را به فروشنده اعلام کنید و سپس با تقدیم دادخواست حقوقی اعلام فسخ قرارداد و استرداد ثمن پرداختی ، معامله را فسخ و ثمن پرداختی را پس بگیرید .
موفق باشید