مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه

سلام من مادر و پدرم زمانی که کودک بودم جدا شدن و چندین سال از مادرم جدا زندگی میکردم مادرم الان فوت کرده و تمام مدارک فوت و شناسنامه و کارت ملیش و کارت بانکیش و مدرک خونه اش که مبایعه نامه هست و مدرک یک زمین هست که از پدرش بهش ارث رسیده بود دست مادرش یعنی مادربزرگم هست و اون مدارک رو بهم نمیده باید برای گرفتن اموال چیکار کنم؟ و آیا مادربزرگمم ارثی از مادرم میبره؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
مادربزرگ شما به میزان یک ششم از اموال مادرتان از وی ارث میبرد.
موفق باشید