مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مدارک متوفی توسط یکی از وراث

سلام و عرض ادب ، دایی پدرم سال 1400 فوت کردند و یکی از وراث تمامی مدارکشون اعم از کارت ملی و شناسنامه و بقیه چیزها رو برداشته از سر لج بازی به هیچکس نمیده و برای گرفتن سهام عدالت متوفی نمیدونیم چیکار کنیم و مدارک رو نمیده لطفا راهنماییمون کنید.
درضمن ایشون با کارت بانکی متوفی مبلغ 750 میلیون تومن پول به حساب خودش و زن و بچش در زمان بیهوشی دایی پدرم در بیمارستان زده تا دو روز بعد از فوت جابجا کرده . توی دادگاه حقوقی محکوم شده و با وثیقه آزاده اما دادگاه کیفری 6 ماهه اصلا حتی احضارش هم نکرده پیگیری میکنیم میگن وقتش نشده ، آیا روند طبیعیه؟

پاسخ ها :

عدم تحویل مدارک متوفی توسط یکی از وراث عدم تحویل مدارک متوفی پیگیری پرونده کیفری پرونده کیفری