مشاوره حقوقی رایگان - قيم نامه

سلام من از همسر اولم جدا شدم و حضانت فرزندم پسر ٩ساله با من است حال ازدواج كرده ام و ميخواهم نام پدر و فاميلی پسرم را به نام همسردومم بزنم چون قصد مهاجرت از ايران را دارم. ًبه ثبت احوال مراجعه كردم و گفتن تا پدر ايشان زنده است نميتوان كاری كرد لطفا راهنمايی کنید، ممنونم

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

برابرقوانین جاری تابه سن قانونی نرسدامکان نداردبعدازسن قانونی می توانددرخواست خودش ورعایت مقررات انجام گیرد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فعلا اختیاری ازحیث مطالبی که فرمودیدندارید.