مشاوره حقوقی رایگان - گواهی ازدواج مجدد

سلام
بعد از دوسال که دادگاه داشتیم و خانمم عدم تمکینش ثابت شد تقریبا یک هفته ست که تونستم گواهی عدم تمکین رو بگیرم.
از کی میتونم اقدام کنم برای گواهی ازداوج مجدد؟؟
عدم تمکین علاوه بر تعلق نگرفتن نفقه جاری دیگه چه کاربردی داره؟؟
ممنون

پاسخ ها :

سونيا  كشاورز

سونيا كشاورز :

استان :

با سلام ازدواج مجدد رو می توانید از دادگاه درخواست نمایید به شرط اینکه مشکل مالی برای اداره کردن دو همسر را نداشته باشید و باید برای دادگاه احراز گردد

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

1- میتوانیدازدادگاه درخواست اجازه ازدواج مجددانماید2-همسرتان مستحق نفقه نمی باشد