مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زن

سلام
مدت بیش از سه ماه است که خانمم بدلیل اینکه بگو مگو داریم با من همبستر نمیشود وقتی ماجرای عدم تمکین رو به یکی از نزدیکان گفتم در مقابل اون انکار نمود. و با امثال اینگونه اداها از وقتی حقوق بگیر شده چند سال است که میخواهد منو مجبور به طلاق دادن بکند. من هم بخاطر اینکه 2 تا بچه داریم طلاق رو مصلحت نمیدانم.
سوالم اینه که بالفرض من شکایت کردم ایشون تو دادگاه هم انکار خواهد نمود، چطوری میتونم ثابت کنم؟
و اگه اینطوری ادامه بده تکلیف من چیه؟
ممنون

پاسخ ها :

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

این موضوع نیازی به اثبات ندارد
وزن باید در صورت تقاضای مرد تمکین عام و خاص نماید
ضمنن در صورتی که کار زن منافات با حیات مادی و معنوی خانواده دارد مرد می تواند از کار کردن او و اشتغالش جلوگیری به عمل آورد
با سلام خیر
اما باید پرونده مطالعه گردد
شما می توانید جهت مطالعه پرونده و یا مشاوره بیشتر با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید
لطفا قبل از تماس پیامک ارسال دارید
با تشکر

یک وکیل

با سلام می توانید دادخواست بدهید اما در بحث اجرایی کردن دادنامه ره به جایی نخواهید برد امری است بسیار خصوصی و تقریبا غیر قابل اجرا.

یک وکیل

سلام" زندگی مسالمت آمیز و تعالی بخش خانوادگی با طرح دعاوی در دادگاه سازگاری ندارد و آخرش پس از کشمکش فراوان و گرو کشی زوجین ازهم و آزار و اذیت یکدیگر ، طلاق و گسسته شدن رابطه نکاح است. همسرتان با حضور در منزل شما تمکین عام را انجام داده هر چند عدم اجابت رابطه زناشویی (تمکین خاص) که رابطه ای خصوصی و محرمانه بوده قابل اثبات با شهادت شهود نیست مگر به اقرار زوجه و چنانچه زوجه منکر شود تنها راه باقیمانده جهت حل نهایی اختلافات طلاق و به ویژه طلاق توافقی است .

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.این موضوع نیاز به مشاوره حضوری وخصوصی دارد.یاالله

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
توصیه میکنم از یک مشاور خانواده حاذق در ایمورد استفاده نمایید چون با توجه به وجود دو فرزند و تمایل شما به ادامه زندگی مشترک طرح موضوع در دادگاه رو خیلی به مصلحت زندگی شما نمیدونم

یک وکیل

همینکه همسر شما در منزل شما زندگی می کند به معنای تمکین است هرچند تمکین خاص ننماید و به فرض شکایت شما و صدور حکم از طرف دادگاه اجرای حکم با مشکل مواجه میشود.

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام حضور همسر شما در منزل به منزله تمکین است