مشاوره حقوقی رایگان - لغو مزایده

سلام یک مزرعه کشاورزی ورثه ای که سند در رهن بانک بوده و سال 86 بانک بنام کرده. و چند نفر از ورثه اقدام کردیم و وام تسویه کردیم ولی بانک سند را ازاد نمیکند. و دلیل میگوید همه ورثه باید حاضر باشند تا سند انتقال بدهم. ولی چندنفر از ورثه بدلیل اختلاف خانوادگی حاضر نمیشوند. و الان زمین را به مزایده گذاشته اند. در ضمن وقتی در سال 86 بانک سند را بنام خودش کرده یکی از ورثه ها صغیر بوده که باید از سرپرستی اجازه میگرفته ولی بدون اجازه بنام کرده ایا میتوانیم به دلیل همون اجازه نگرفتن از سرپرستی شکایت کنیم و الان جلوی مزایده را بگیریم. در ضمن مبلغ وام 10میلیون سال 81 بوده که چندبار تسویه کردیم فیش هم موجود هست ولی بانک بدلیل اینکه همه وراث حاضر نمیشنود پول را پس داده .. و اینکه اگر ملک مزایده شود مابقی پول به ورثه برمیگردد چون ملک کارشناسی سال 99 15میلیارد. و مبلغ وام 220 میلیون تومان است. ممنون راهنمایی کنین

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، برابر بخشنامه بانک مرکزی، اگر تا قبل از مزایده، تموم اصل، سود، جریمه تاخیر، هزینه های بانک زا بپردازید، بانک موظف است اقاله تملیکی کند و آن زا بنام ورثه نماید، و به اندازه سهم شما، بنام شما انتقال دهد،