مشاوره حقوقی رایگان - لغو مزایده

با سلام بنده 200 میلیون به شخصی بدهکار بودم توافق کردیم اقساطی در 5 ماه پول رو واریز کنم بنده 120 میلیون رو واریز کردم مهلت تمام شد ایشون حکم مزایده مغازه بنده رو گرفت تاریخ مزایده آخر اردیبهشت هست من میتونم با پرداخت باقی طلب و هزینه دادگاه تا 5 روز دیگر لغو مزایده رو از قاضی بگیرم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
اگر حکم دادگاه مبنی بر پرداخت 80 میلیون بوده و مزایده نیز بر اساس 80 میلیون است می توانید این مبلغ را با هماهنگی اجرای احکام به صندوق دادگستری واریز نمایید و توقف اجرا را بخواهید در غیر اینصورت باید همان 200 تومان را پرداخت کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر طبق حکم دادگاه و با نامه اجرای احکام پرداخت کرده باشید می توانید با پرداخت الباقی نسبت به توقف عملیات اجرایی و رفع توقیف ملک اقدام کنید، در غیر اینصورت باید مبلغ کامل محکوم به را پرداخت کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

می توانید با پرداخت الباقی نسبت به توقف عملیات اجرایی و رفع توقیف ملک اقدام کنید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

درود بر شما ابطال آگهی مزایده و ابطال اجراییه‌ را به جهت پرداخت بدهی از دادگاه بخواهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله می توانید اقدام نمایید

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام.تا تاریخ تنظیم صورت مجلس مزایده ممکن است

فاطمه مسعودآزاد

سرکار خانم فاطمه مسعودآزاد :

سلام وقت بخير، بله امكان پذير است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بله با پرداخت بدهی میتوانید درخواست لغو مزایده دهید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام می توانید با پرداخت الباقی نسبت به توقف عملیات اجرایی و رفع توقیف ملک اقدام کنید