مشاوره حقوقی رایگان - رد مزایده

سلام وقت بخیر
مادر من زمین کشاورزی به ارث برده از پدرش و برادرش بابت سهم خواهی زمین ها را به مزایده گذاشته مادر من سواد کافی نداشته و پرس و جو نکرده و در این مزایده شرکت کرده و هزینه ای پرداخت کرده و دادگاه به او یک ماه فرصت داده که مابقی هزینه زمین ها را واریز کند ولی مبلغ کارشناسی شده فراتر از مبلغ آن منطقه است در حال حاضر امکان لغو مزایده و بازگشت هزینه ای را که پرداخت کرده وجود دارد؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام وجوهی که پرداخت شده بنفع دولت ضبط میگردد ومزایده باطل خواهد شد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اگر برنده مزایده در ظرف 1 ماه باقیمانده مبلغ را پرداخت ننماید ، مزایده باطل و تمام هزینه های مزایده از شما گرفته خواهد شد و

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت عدم پرداخت مزایده باطل میشود و هزینه های قانونی اخذ خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
برنده مزایده موظف تا 1 ماه هزینه ها را بپردازد و الامزایده باطل و تمام هزینه های مزایده از شما گرفته خواهد شد.