مشاوره حقوقی رایگان - معامله خودروی توقیف اموال شده

باسلام من سال 96 یه پراید با شرایط نصف نقد و نصف چک خریدم از همسایه ام که بینمون قولنامه دستی با انگشت و امضا هستش ، بعد وصول شدن چکهام از ایشون تقاضای سند کردم که ایشون گفتن اونی که سند بنامش هس اینجا نیس و چند ماه منو وقت تلف کرد که بنده رفتم استعلام گرفتم دیدم پلاک خودرو بدلیل مقروض بودن صاحب اولی خودرو که سند بنام ایشون هس توقیف اموال شده و در همین حال بعد حکم توقیف ایشون ماشینو به یه نفر فروخته و اونم به یه نمایشگاهی فروخته و نمایشگاهی هم به همسایه من فروخته که بین این نمایشگاهی و همسایه من قولنامه نمایشگاهی هستش و از همسایه هم من خریداری کردم در واقع دست من یه قولنامه نمایشگاه هست و یه قولنامه دستی که موقع خرید ماشین با همسایه ام نوشتم و در این مدت هرچقدر بنده تلاش کردم نتونستم سند خودرو را انتقال بدم به نام خودم تا اینکه شکایت الزام به تنظیم سند کردم رو همه طرفهای معامله ولی قاضی بدلیل نبودن تمامی مبایعه نامه های طرفهای ذی ربط حکم رد داد در حالی که من به هیچ وجه ممکن نمیتونم از طرفهای خودم قولنامه هایی که اونا باهم انجام دادن بگیرم .. به همین خاطر رفتم دوباره شکایت کیفری کردم با توجه به تاریخ معامله هایی که بعد تاریخ توقیف اموال صورت گرفته با عنوان فروش و مشارکت در فروش مال غیر که اینبار هم قاضی پرونده به استناد به اینکه اونها هیچ جرمی انجام نداده اند رد کرد در حالی که فروش مال غیر در ماده 663 صراحتا بیان کرده که در چنین شرایطی فرد دچار جرم شده و از 3 ماه تا 6 ماه و حتی تا یکسال حبس مجازات در نظر گرفته و اینجوریاست که من هیچ کاری نمیتونم کنم لطفا در این مورد منو راهنمایی بکنید با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام، معامله انجام شده، چون بعد توقیف بوده، برابر ماده56قانون اجرا احکام، باطل است، دادخواست اعلام بطل
ان معامله و مطالبه
غرامت زا تقدیم دادگاه کنید،