مشاوره حقوقی رایگان - چطور می تونم متوجه بشم همسر صیغه ای دارد یا نه ؟

با سلام و تشکر فراوان از خدمات ارزشمندتان که بدون چشم داشتی و به صورت رایگان مردم را راهنمایی نموده و مشکلاتشان را حل می نمائید اجرتون با خدا من چند وقتی هست که متوجه شدم همسرم دوست دختر داره البته این برای چندمین بار اتفاق افتاده از زن متاهل یا زن بیوه حالا می خواستم بدونم چطور می تونم متوجه بشم ایشون زن صیغه ای دارند یا خیر ممنون از راهنمایی گرانقدر شما

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام،چون عقد موقت در جایی ثبت نمی گردد، قابل شناسایی نیست،