مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام. من تازه فهمیدم شوهرم7ساله همکارش رو صیغه کرده میگه پیام دادم که دیگه صیغه ام نیستی ولی صیغه نامه ی ما از 1395تا1417 هست از نظر مذهبی زنم نیست وقانونی هم همینطور ولی من میدونم قانونی ثبت شده و هست چطور میتونم در بیارم مدارک این دو نفر رو؟بدون اینکه خودشون بفهمن ؟ فقط شماره ملی شوهرم رو دارم

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر صیغه نامه داشته باشند میتوانید با مراجعه به دفاتر ثبت ازدواج که اقدام شده استعلام بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون در عقد موقت ، زوج میتواند بقیه ‌مدت را بذل نماید و عقد تمام گردد
و بذل ‌مدت باید در دفترخانه ثبت گردد و

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
به دلیل اینکه صیغه در جایی ثبت نمیگردد امکان پیگیری ندارید مگر در صورت داشتن صیغه نامه و یا شکایت از شوهرتان با عنوان رابطه نامشروع که ایشان در دادگاه صیغه نامه را ارائه دهند تا شما ازین طریق استفاده نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
چنین امکانی برای شما وجود ندارد.
صیغه موقت در جایی ثبت نمی شود.
صرفا دفترخانه ای که صیغه را جاری کرده در دفتر خود می نویسد.
اگر شوهرتون مدعی است صیغه را فسخ کرده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
چنانچه ثابت شود میتوانید طلاق بگیرید
ولی امکان استعلام با توجه به عدم ثبت با وجود هنسر اول امکان ندارد

هدی فرخی

سرکار خانم هدی فرخی :

عقد موقت ثبت نمی شود و قابل پیگیری نمی باشد