مشاوره حقوقی رایگان - درصد غرامت

سلام بنده سال 1393 مجروح شدم و 134 جانباز شدم بعد از شیش سال دوندگی بهم گفتن بنیاد شهید قبول نمیکنه و رفتم کمیسیون رای برگردونم معلول حین خدمت شدم طبقه 4 بندج شدم بدش بازنشستم کردن اما قبل از بازنشستگی بنده رفتم کمیسیون پزشگی سپاه 30 درصد نقض عضو و از کار اوفتادگی دادن چون بسیجی بودم سازمان بسیج 6 میلیون پول داد سال 98 البته اسیب من حسی عصبی شدید هردو گوشم هستش و این که الان بهم گفتن میتونم از سازمان نیروهای مسلح هم که بیمه اونجا شدم غرامت بگیرم 30 درصد غرامت رو ایا میتونم بگیرم و این که الان 30 درصد غرامت چقدر هستش مبلغش و این که ممنونم راهنماییم کنید سپاس

پاسخ ها :

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

به این صورت نمیشه محاسبه کرد بهتره از کارشناس همون سازمان کمک بگیرید و کسب اطلاعات کنید