مشاوره حقوقی رایگان - مفقود شدن سفته توسط کارفرما

سه سفته با مبالغ (10 میلیون و دو سفته یک میلیون تومانی) که به منظور حسن انجام کار به کارفرما که یکی از شرکت های بزرگ و معروف است ارائه کرده بودم، توسط کارفرما مفقود شده! به چه صورت می تونم پیگیری حقوقی یا اعلام مفقودی کنم که از خطرات و سو استفاده های احتمالی توسط شرکت یا یابنده سفته جلوگیری بشه؟ میتونم ادعای خیانت در امانت کنم یا خیر؟ بر روی تمامی سفته ها ذکر شده (جهت حسن انجام کار)؛ شماره سریال و ته برگ سفته ها رو هم دارم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

در صورتی که رسید داشته باشید با اظهارنامه از وی مطالبه کنید بعد خیانت در امانت شکایت کنید هم چنین میتوانید دادخواست استرداد لاشه سفته را حقوقی بخواهید