مشاوره حقوقی رایگان - سفته

باسلام من یه شرکت کار میکردم یک فقره 100 میلیون تومان سفته بابت ضمانت بهش دادم بعد منو اخراج کردم الان به من میگه سفته تون گم اش کردم من بابت سفته قرارداد دارم آیا میتونم به اتهام خیانت در امانت شکایت کنم

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس دادخواست استرداد

مهدی نجف نژاد

جناب آقای مهدی نجف نژاد :

شما میتوانید استرداد لاشه ی سفته را بخواهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما باید دادخواست استرداد سفته را ارایه کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ابتدا از طریق ارسال اظهارنامه استرداد سفته را مطالعه نمایید در صورت عدم استرداد لاجرم بایستی دادخواست حقوقی ارائه نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام باید دادخواست استرداد سفته را ارایه کنید