مشاوره حقوقی رایگان - کسری ایثارگری

سلام. پدر من در ژاندارمری سال 62 زیر نظر تبریز به مهاباد رفته بعد به جلفا انتقال دادن. الان من خودم سربازم و میخوام کسری خدمت بگیریم ولی پرونده پدرم سوخته پیدا نمیشه اما الان مدارکی دارم که معلوم میشه پدرم چند ماه خدمت کرده. باید چطوری کسری را بگیرم به کجا باید برم لطفاً کمک کنید

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

یگان خدمتی پدرتان باید تاییدیه بدهد و با استفاده از آن از طریق پلیس 10 اقدام کنید