مشاوره حقوقی رایگان - کسری ایثارگری خدمت سربازی

سلام، خسته نباشید.
بنده اعزامی 1399.10.01 هستم و الان مشغول به خدمت میباشم. برادرم سال 96 از کسری ایثارگری پدرم که 26 ماه سابقه ایثارگری داشتند که 8 ماه کسری شده 4 ماه رو استفاده کردند و خدمتشون تموم شده. از از این 4 ماه مانده کسری میتونم استفاده کنم یا خیر؟

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

دوست عزیز با توجه به قوانین مادرمان تغییر سهمیه یا کاهش خدمت در مقوله ایثارگری با مراجعه به پلیس بعلاوه 10 کارشناس مربوطه شمارا راهنمایی خواهد نمود تا سال 98 بله می شد و یک آیین نامه آمد و گفت تخفیف فقط مربوط به یک فرزند می باشد حال هر چقدر از آن استفاده کند ولی اکنون با آن جایی که گفتم بروید در صورت تغییر مطلع شوید