مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با عرض سلام و خسته نباشید.
بنده دو فقره چک به مبلغ 60 میلیون تومان از شخصی که طلب دارم را بعد گذشت 5ماه از سررسید چک برگشت داده ام.
سوالم الان اینه که اگه خوانده درخواست اعسار کند آیا قاضی محترم کل مبلغ را قسط بندی میکند یا اینکه حداقل مبلغی را (مثلا یک پنجم) به عنوان پیش پرداخت تعیین میکند و بعد مابقیش قسط بندی میکند؟

پاسخ ها :

حبیب اله زارع باقی آبادی

جناب آقای حبیب اله زارع باقی آبادی :

بستگی به وضعیت مالی بدهکار ودفاع شما داردکه دادگاه تصمیم مگیرد

ام البنین تنکابنی رضایی

سرکار خانم ام البنین تنکابنی رضایی:

سلام. میزان اقساط مبلغ مشخصی ندارد. بستگی به تمکن خواهان اعسار و دفاع شما دارد.