مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام فرزندم مدتی با یک دختر خانوم آشنا شد و پس از مدتی برای محرمیت بودن صیغه موقت دوساله و با تعداد چهارده سکه تمام بهار ضمیمه صیغه نامش کردیم حالا پس از چهارماه اندی فرزندم چه بعنوان حضور به دختر خانوم و همچنین چه به اطرافیان اعلام انصراف این وصلت نمود حال با فشاری دخترخانوم عقب نشینی با این وصلت با فرزندم ندارم لطفاً راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

مهدی شیروانی

جناب آقای مهدی شیروانی :

عقد موقت دربرکیرنده مهریه میباشد و با بذل مدت یا پایان مدت به اتمام میرسد