مشاوره حقوقی رایگان - صیغه محرمیت

سلام. ببخشید من با یک خانمی آشنا شدم که قرار است ازدواج کنم اما تازه طلاق گرفته میخواستم بپرسم آیا میشود در زمان عده من با او صیغه محرمیت شویم. خیلی ممنون

پاسخ ها :

سیدمسعود حیدری

جناب آقای سیدمسعود حیدری :

امکانش هست ولی باید حداقل یکبار عادت ماهیانه شده باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیر می‌بایست با مرجع محترم تقلید خود تماس بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
خیر؛ در زمان عده نمی‌توانید صیغه نمائید و حتی این عمل جرم‌انگاری شده است.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

خیر، تا زمان پایان عده، هیچگونه عقد نکاح اعم از منقطع و دائم نمی‌توانید جاری نمایید