مشاوره حقوقی رایگان - پرونده مختومه است

با سلام. ما پرونده ای داشتیم که از ما به جرم فروش مال غیر شکایت شده بود و عنوان شد که پرونده مختومه شده.
در تاریخ 25 بهمن مجدد ثبت شده و در قسمت روند پرونده عنوان شده که وقت نظارت تعیین شده. در حالی که در قسمت خلاصه پرونده، مختومه است.
بند انتهایی روند پرونده نوشته شده که نسبت به اتهامات فروش مال غیر و کسر از آمار. آیا پرونده مختومه شده و ما تبرئه شدیم؟
اگر بله پس تعیین وقت نظارت یعنی چه؟ کسر از آمار در این جا یعنی چه؟
در سایت عدل ایران نوشته فاقد موضوع فعال است.

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام احتمالاً مختومه شده اما باید رای دادگاه در این خصوص مشاهده شود