مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

باسلام ، وقت بخیر
درسال 88 درگیرودار شلوغی های سال 88 باشکایت واهی خانمی با اتهامات حمل سلاح و بیسیم و کلاهبرداری بازداشت و با رفع اتهام حمل سلاح وکلاهبرداری با اتهام جعل و تهدید به تحمل 18 ماه حبس و 30 ضربه شلاق محکوم شدم .
◼ همزمان با تحمل محکومیت 18 ماهه، از پرونده دیگری با اتهام صدورچک بلامحل به مبلغ 18میلیون تومان به تحمل دوسال حبس محکوم شدم و متعاقبا نیزازطریق دادگاه حقوقی درخصوص چک 18 میلیون تومانی به پرداخت مبلع 22،900میلیون تومان بابت اصل خواسته و هزینه های .... محکوم شدم .
◼جمع ایام حبس (18 ماه و 24 ماه )= 42ماه حبس/30 ضربه شلاق و محکومیت
مالی چک حدودا 24 میلیون تومان که درهمان زمان حبس مبلغ 20 مبلیون تومان از مبلغ 24 تومن رو بحساب اجرای احکام واریز و به شاکی پرداخت شد .
◼ مانده محکومیت مالی = حدودا 4 میلیون تومان
◼ در ماه 21/22 ازتحمل کیفر ( فکرکنم درزمستان سال 91 ) با تودیع وثیقه به مرخصی اعزام شدم .
◼ بااستناد به ادله و مدارکی که از شاکی پرونده چک و2 سال حبس دراختیار داشتم ، علیرفم اتمام مرخصی وارتکاب به غیبت دربازگشت به زندان ، اقدام به پیگیری و اعاده دارسی ازمحکومیت چک بلامحل داشتم که در نهایت باقبول اعاده ادرسی و اعاده پرونده به دادگاه ذیربط ، به موجب رای مورخه 93/01/23 شعبه 1173 دادگاه کیفری دو ، چک 18 میلیون تومانی اینجانب وعده دار شناخته شده و رای دوسال حبس سابق الصدور پس ازقطعیت رای برائت کیفری ، باطل گـــردید .
◼ نتیجه :
✔محکومیت کیفری شد 18 ماه (که تقریبا 3 ماه نیز اضافه بر اون مدت تحمل کردم )
✔ محکومیت مالی 24 میلیونی که 20 میلیون تومان ان نیز ازطریق واریز بحساب دادگاه پرداخت شده و مانده حساب = حدودا 4 میلیون تومان

مشکل فعلی :
باوجود اینکه 3 ماه حبس اضافه بر18 ماه حبس قانونی کشیدم و 20 میلیون تومان از مبلغ24میلیون تومان رانیز پرداخت کرده ام واسناد ان درپرونده موجود میباشد اما شعبه 4 اجرای احکام دادسرای ناحیه 5 تهران به اتهام فراراززندان ( عدم بازگشت از مرخصی ) باصدور نامه ای به بانک مرکزی کل حسابهای بانکی منو مسدود کرد / باصدورنامه ای به اداره ثبت احوال اقدام به مسدود کردن کد ملی و محرومیت اینجانب ازدریافت کلیه خدمات اجتماعی خصوصا عدم دریافت واکسن کرونا نمود و .....!
سوال : باتوجه به اینکه اگر غیبت نمیکردم کسی رونداشتم پیگیر پرونده ومحکومیت ناحق 2 سال حبس من باشه آیا این رویه و شدت برخورد قضایی با اینجانب که شاکی ندارم ، محکومیت مالی هم ندارم قانونی ست!؟
بنده یک جانبازم. 43 ماه سابقه جبهه دارم ، تحصیلاتم حقوق قضایی ست و در شرایط فعلی زندگی ارامی دارم نامه از بنیاد امور یثارگران هم جهت مساعدت قضایی میتونم بگیرم آیا میشه بدون بازگشت به زندان رایزنی کرد و باحل مشکلات غیبت اززندان کلا پرونده رو مختومه کرد!
توضیح :
بابت حدودا 4 میلیون بدهی مالی هم تقریبا 8/9 میلیون تومان پول درحساب مسدود شده ام دارم .
بخدا زندان و قاضی شعبه 4 اجرای احکام باتوجه به برائت موثر در آزادی ای که بدست آوردم سخت گیری شون درمورد پرونده ای رنگ و رورفته بدون حبس ، شاکی و رد مال ظالمانه ست واگر نخوان مشکلاتمو باعدم بازگشت به زندان بنده حل نکنند ازطریق رسانه های .... بطور مستند از رفتارای ناثوابشون با یه جانباز جنگ و رزمنده دارای 43 ماه حضوربسیجی درجنگ که یکی دیگه از افتخاراتم داشتن اولین سابقه مجروحیت در15 سالگی بوده ابرو بری میکنم وهزینه های حیثیتی شونو باس پرداخت کنند!
حالا ببینید اگه راهی وجود داره راهنمایی کنید تا ببینم چطور میشه ، بدون مراجعت به زندان که اثرات سوء و جبران شکست های حیثیتی ش درانظار وخانواده برام خیلی سخته پرونده رو مختومه کنم و .... !
با احترام

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی است می توانید تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیازمند بررسی بیشتر می باشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. بله اقدام اجرای احکام قانونی است
و شما چون خود را در مهلت مقرر به زندان معرفی نکرده اید دارای مجازات خواهید بود ولی
برای ارائه راهکار قانونی باید دادنامه رای اعاده دادرسی و رای تجدیدنظر مطالعه گردد و