مشاوره حقوقی رایگان - مهروموم اموال متوفی

سلام بنده لوازم منزل خود را که در حال ساخت و ساز است در منزل یکی از اقوام به صورت امانت گذاشته تا پایان تعمیرات مجدد از ایشان تحویل بگیرم بعد از فوت ایشان بین وراث برسر ارث مشکلات زیاد درگرفته که در حال حاضر جلسه های دادگاه به علت شکایت وراث از یکی دیگر از وراث جهت دخل و تصرف منزل صورت گرفته و به دادگاه درخواست مهروموم منزل داده شده بنده هیچ جایی را برای جابه جا کردن وسایل منزلم ندارم درصورت مهروموم سرنوشت وسایل داخل منزل چه میشود و آیا بعد از مهروموم امکان خارج کردن وسایل از منزل هست و اگر هست مراحل خواصی دارد و اینکه وسایل همه جهیزیه و فاقد فاکتور خرید هستند ولی کارتهای گارانتی به اسم خودم است آیا باید سندی برای اثبات مالکیت ارائه شود و آیا عکس قابل قبول است ؟ سپاسگذارم کامل پاسخگو باشید.

پاسخ ها :

اسماعيل  كمالي

جناب آقای اسماعيل كمالي :

قبل از مهرموم وسایل خودرا با حضور شهود از آن منزل بیرون بیاوربید ودر صورت مهرموم باید مدارک ومستندات دال بر مالکیت اعم از سند فاکتور و گارانتی و یا شهود کفایت می کند