مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مهر و موم خانه موروثی

باسلام و وقت بخیر
حکم تحریر ترکه را گرفتم و به تازگی در سامانه ثنا درخواستم را ثبت کرده ام برای تقسیم ترکه.آیا دادگاه خانه را به فروش میگذارد؟آیا میتوانم درخواست مهرو موم خانه را بدهم تا زمان فروش؟
باتشکر

پاسخ ها :

صفورا جعفرزاده

سرکار خانم صفورا جعفرزاده :

درود، بله می‌توانید برای مهر و موم اقدام کنید، اگر ملک قابل تقسیم نباشد دادگاه حکم به فروش می‌دهد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله میتوانید اقدام نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانی درخواست مهر و امور بدهید و برای تقسیم نیز می‌توانید اقدام کنید