مشاوره حقوقی رایگان - مهر و موم ملک ورثه ای به چه صورت است؟

سلام در مورد مهر و موم ملک ورثه ای توضیحات میخاستم ممنون میشم اطلاع رسانی کنید با این توضیح که درخواست رو دادم هزینه کارشناس و مدارک لازم و حصر وراثت و همه موارد ابلاغیه هم اومده فقط روند کار چجوری هستش زمان مورد نیاز یا هزینه و مرجع رسیدگی یا سنگ انداختن از سوی وراث با توجه به اینکه وراث کارمند دادگاه هستند یه راه حل مناسب بگید لطفا سپاس

پاسخ ها :

الهه محمدی

سرکار خانم الهه محمدی :

باسلام واحترام
کاربر گرامی توضیح جامع در این مقال نمی گنجد ولیکن به طور کلی مهردو موم ترکه بنحو پلمپ اموال صورت می گیرد

محمد سلیمی افشارجقی

جناب آقای محمد سلیمی افشارجقی :

باسلام
بدوا دادخواست تحریر ترکه تقدیم شورای حل اختلاف نمایید پس از تحریر،دادخواست تقسیم ترکه به دادگاه حقوقی تقدیم نمایید.درضمن مهروموم ترکه شامل اموال غیر منقول نمیشه

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر مدارک کامل باشد شورا دستور میدهد

مجید حق شناس

جناب آقای مجید حق شناس :

سلام از طریق دادگاه و قسمت اجرای احکام انجام خواهد شد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بعد از طی مراحل قانونی مربوط به تحریر ترکه و تقسیم ترکه درخواست مهر و موم می کنید که معمولا اموال پلمپ می شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر دادخواست تقسیم ترکه و مهر و موم اموال متوفی را داده باشید در وقت معین شده از سوی دادگاه مورد رسیدگی قرار می گیرد و اموال متوفی دو به یک بین وراث پسر و دختر تقسیم می شود سهم مادر نیز یک هشتم بعلاوه مهریه است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

منظور از «مادر» در پاسخ قبلی همسر متوفی است

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر باید بررسی دقیق و جامعی انجام شود و سپاس می‌توان نظر داد⚖⚖

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
برای اظهارنظر دقیق نیاز است به واسطه مشاوره تلفنی توضیحات بیشتری ارایه دهید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا دادخواست مهر و موم ترکه در مرجع قضایی اقامه نمایید
و سپس کارشناس رسمی مشخص خواهد شد
و بعد مرجع قضایی با ‌توجه به نوع اموال
و اینکه اموال در اجاره اشخاص ثالث میباشد یا در تصرف سایر ورثه است
و اینکه ملک مسکونی یا تجاری یا .... است
و ....
تصمیم خواهد گرفت

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
جهت ثبت دادخواست به دفتر خدمات قضایی مراجعه کنید