مشاوره حقوقی رایگان - سوال حقوقی

سلام و عرض ادب
بنده با حکم قاضی به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع به مدت یکسال به حبس تعزیری محکوم شده ام.
و پرونده ام هنوز از دادگاه تجدید نظر به شعبه اجرای احکام نرفته. و بنده فعلا با قرار وثیقه آزاد هستم.
با توجه به اینکه بنده
1) 43روز قرار بازداشت موقت و
2) 60 روز هم بخاطر جابجایی وثیقه ملکی که جهت ضمانت به شعبه گذاشته بودم هم ایام بازداشت قبلی دارم که جمع ایام بازداشت قبلی بنده
( 103 = 43 + 60 )
و قانون آزادی مشروط هم 1٫3 حکم میباشد. که 1٫3 یکسال میشود 120روز آیا میتوانم در صورت استفاده از آزادی مشروط این 17روز ناقصی را که از 120روز دارم رو میتوانم به جریمه نقدی تبدیل بکنم یا نه
و‌ همچنین بنده که الان با قرار وثیقه آزاد هستم چگونه میتوانم از آزادی مشروط استفاده بکنم.
به کدام واحد قضایی و یا شعبه دادگاه صادر کننده حکم و یا شعبه دادگاه اجرای احکام و یا اینکه به رئیس زندان و یا اینکه‌ به قاضی ناظر زندان درخواست استفاده از آزادی مشروط را بدهم.
با تشکر و خسته نباشید صمیمانه از سایت بسیار خوب و با ارزش و واقعاً آموزنده دادراه

پاسخ ها :

مهرداد  قدمي بردجي

مهرداد قدمي بردجي :

استان :

با سلام خدمت شما. شما بعد از قطعی شدن رای ورفتن پرونده به اجرای احکام و صدور اجراییه برای جلو گیری از ضبط وثیقه خود را معرفی کنید و بعد از اینکه خودتان را به زندان معرفی کردید تقاضای آزادی مشروط را از رییس زندان میکنید و اگر مشمول شرایط باشید بلا فاصله آزاد میشوید. البته با هماهنگی قاضی