مشاوره حقوقی رایگان - اثبات بی گناهی در تحصیل مال از طریق نامشروع

با سلام.
بنده یه مغازه دارم که قصد فروش اجناس مغازم رو داشتم یک ماه پیش یک نفر زنگ زد و گفت وسایل رو میخواد و یه چک شرکتی معتبر میاره برا 20 روز بعد بعد از دوساعت زنگ زد که چک شرکتی زودتر از 35 روز نمیتونه بنویسه و یه چک معتبر از خودش بهم میده با همون مدت 20 روزه بعد مشخصات من رو گرفت و غیابی چک رو نوشت و ثبتش کرد و عصر دونفر اومدن مغازه من و خودشونو نماینده صاحب چک معرفی کردن (من صاحب چک رو ندیدم و هیچ اطلاعاتی هم غیر از مندرجات چک ازش ندارم) و گفتن چک تو راهه و کم کم میرسه خلاصه نشستیم پای صحبت و من از قرارداد محضری صحبت کردم و این دو نفرم گفتن یه لیست کامل بگیر گرفتم و چکی که من اصلا ندیده بودم و به دستم نرسیده بود نماینده صاحب چک گفت بزنم به نامش که من زدم ولی هنوز هم به نام من بود هم به نام نماینده که نیم ساعت بعد رفتنشون متوجه شدیم و من ثبت چک رو پاک کردم ایشونم تایید کرد که من ثبت در وجه خودم رو پاک کردم تا دو روز بعد باز زنگ زد همین نماینده که چک هنوز در وجه منه و یه کد ملی داد و گفت منتقل کن به این کد ملی به این اسم و تهدید کرد که اگه منتقل نکنم مامور میاد در مغازم من منتقل کردم چکو به این شخص و داستان تموم شد تا دیروز که این کسی که من چکو در وجهش ثبت کردم آخرین بار از من به جرم تحصیل مال از طریق نامشروع یا سو استفاده و تقلب از امتیازات ؛ کلاهبرداری شکایت کرده و من اصلا نه معامله ای کردم با کسی نه هیچگونه خرید و فروشی نه پولی اومده به حسابم خواستم ببینم چجوری میتونم بی گناهی خودمو ثابت کنم به قاضی پرونده و روندش چجوریه

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید با شهادت شهود ادعای خود را اثبات نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام همه وقایع اتفاق افتاده را به مرجع قضایی اعلام کنید. شاکی باید دلایل قانونی جهت اثبات اتهام ارائه کند

الهام پیشگر

سرکار خانم الهام پیشگر :

سلام‌سوال شما نیاز‌به بررسی مدارک دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود نتیجه قابل پیش بینی نیست بستگی به مدارک و اوضاع و احوال پرونده دارد و رویه شعبه و دفاعیات شما

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اسناد ومدارک جهت اظهارنظر دقیق حقوقی موضوع از جوانب مختلف قابل بررسی می باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند برسی می باشد
از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید