مشاوره حقوقی رایگان - خواندن صیغه در زمان قاعدگی

سلام و خسته نباشید الان نزدیکه یک ماهه که با خانمم میخواهیم طلاق توافقی انجام بدهیم و قرار شد نصف مهریه اش رو به اون بدهم و حضانت فرزندم با من باشد یعنی با پدر باشد و رفتیم همه کارهایمآن رو انجام دادیم قرار شد که فردا یا پس فردا بریم صیغه طلاق رو در دفتر خونه انجام بدهیم ولی خانم میگه که من نمیتوانم بیام چون عذر شرعی دارم آیا با عذر شرعی نمیشود صیغه طلاق رو خوند؟ و اگه نمیشه چرا وقتی که ازدواج یا همون عقد کردیم عذر شرعی داشت و صیغه عقد خوانده شد ولی الان نمیشه چرا؟

پاسخ ها :

مینا احمدی

مینا احمدی :

با سلام
خير-چون طلاق داراي تشريفات قانوني و شرعي است كه طبق قانون بايد رعايت شود ولي ازدواج غير تشريفاتي است و نيازي به رعايت تشريفات ندارد