مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

سلام من حدود 16 سال قبل طلاق گرفتم و اون زمان آگاهی از شرایط طلاق نداشتم و زمان طلاق پریود بودم اما طبقه گفته عمه ام به محضر دار گفتم مشکلی ندارم و طلاق انجام شد بعد اون مجدد ازدواج کردم و متاسفانه بعد 3 سال طلاق گرفتم و بعد ازدواج دوم بعد زمان عده مجدد ازدواج کردم و دارای دو فرزند هستم و متاسفانه شوهرم فوت شده.. الان بخاطر مشکلات پیش اومده و فهمیدن اینکه طلاق در زمان حیض باطل است دچار عذاب وجدان شدم.. لطفا منو راهنمایی کنید.. ممنون

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

شناازدواج کردید, وسالها باشوهردوم زتدگی کردیدبهتره دیگه به این مساله فکرنکنید

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام .مشکل خود را بادفترمراجع تقلید بیان کنید تا پاسخ درست وشرعی را درخصوص مشکل تان دریافت نمایید.