مشاوره حقوقی رایگان - اجرای طرح کاهش ساعت کاری بانوان خاص

با سلام
احتراما با توجه به ماده واحده قانون کاهش ساعت کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص که در ان زنان سرپرست خانوار علاوه بر زنان دارای فرزند زیر شش سال یا معلولیت ذکر شده اند
( منبع 1 ) و با توجه به بند ت ماده 80 قانون برنامه ششم توسعه و تعاریف مرتبط به خانوار و تعریف سرپرست خانواده شامل خانواده یک نفره ، تعریف زن سرپرست خانواده و نهایتا ذکر دختران مجردی که به سن تجرد قطعی ( منبع 2) رسیده اند به عنوان یکی از 4 گروه زنان سرپرست خانواده ( که در جای دیگر دختر مجرد بالای 35 تعریف شده) به عنوان یکی از 4 گروه زنان سرپرست خانوار مورد حمایت ، ایا طرح کاهش ساعت کاری بانوان خاص به دختران مجرد با سن بالا که متکفل کلیه امور زندگی خود بوده ( جدا از نیاز به توجه و رسیدگی به امور مرتبط به والدین کهن سال ) تعلق پذیر است یا خیر ؟
در صورت مثبت بودن ، تاییدیه لازم برای اثبات مورد چگونه باید تهیه گردد ، برای بانوان مطلقه یا دارای فرزند معلول ، محل تامین گواهینامه ثبت احوال بهزیستی یا دادگاه می باشد .

با تشکر

منبع شماره 1-

https://judiciarybar.ir/قانون-کاهش-ساعت-کار-بانوان-شاغل/

منبع شماره 2-

http://women.gov.ir/fa/news/10795/بند-ت-ماده-80-قانون-برنامه-ششم-توسعه

پاسخ ها :

کاهش ساعت کار بانوان شاغل دارای شرایط خاص کاهش ساعت کار بانوان سرپرست خانوار کاهش ساعت کاری بانوان زنان سرپرست خانوار