مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

در دی 95 سی میلیون تومان وام به نام خانمم گرفتم که با آن یک مغازه رهنی به مبلغ 36 میلیون تومان به نام خودم اجاره کردم در اسفند 95 خانمم مهریه اش رو اجرا می گذارد در تیر ماه 96 من قرارداد مغازه رو به دلیل مشکلات مالی و اینکه اقساط وام رو من پرداخت میکنم به نام خواهرم تغییر دادم با همان شرایط قبلی.
در شهریور 96 همسرم حکم توقیف رهن مغازه رو میگیرد سپس به دلیل تغییر قرارداد شکایت کیفری فرار از دین می کند. که بعد از یک سال حکم تعزیری برای من صادر می شود
حال باتوجه به همان حکم کیفری درخواست مبلغ رهن مغازه ( شکایت حقوقی ) می کند در شکایت حقوقی با آوردن شهود ادعای نداشتن تمکن مالی و درآمد و پرداختن هزینه زندگی توسط خانواده اش ، درخواست اعسار از هزینه دادرسی را داده است
چند سوال:
1- با توجه به اینکه من ماهانه نفقه ایشان را پرداخت میکنم و 7 ماهی یک سکه پرداخت پرداخت میکنم آیا میتوانم به استناد این مدارک ، شهادت دروغ شهود را ثابت کرده و درخواست اعسار ایشان از هزینه دادرسی را رد و پرونده را با توجه به شهادت دروغ شهود مختومه کنم ؟ و از شهود به دلیل شهادت دروغ شکایت کنم؟ آیا این به نفع من است؟
2- با توجه به اینکه اقساط ماهانه وام 30 میلیونی خانمم را به طور کامل من پرداخت کرده ام و با توجه اینکه اعسار من از پرداخت مهریه در دادگاه پذیرفته شده میتوانم با ارایه این اسناد ، رد شکایت رو از دادگاه بخواهم و رای به نفع من صادر شود؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

خیر پرداخت هر هفت ماه یک سکه ، دلیل برای اینکه ایشان معسر نیستند ، محسوب نمی شود و شما باید دلایل دیگری به دادگاه ارائه بدهید
و در صورت شکایت شما از شهود ، دروغ گفتن شهود ، اثبات نمی شود
موفق باشید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

خیر اینگونه نیست که رای به نفع شما صادر بشه چون یک سری حقوق مالی هست که وظایف زوج هست