مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد در تسویه حساب شرکت

با سلام بنده آبان ماه از یک شرکت خصوصی در تهران به دلیل عدم پرداخت به موقع حقوق استعفا داده و خارج شدم (قرارداد اینجانب با آن شرکت تا اخر سال 99)
اکنون بعد از گذشت چندین ماه و با پیگیری های مدوام متاسفانه تسویه اینجانب را به زمان رسیدن پول به شرکت منوط کرده و زمان دقیقی به بنده اعلام نمی کنند.
سوالی که دارم این است که تا چه مدت شرکت مجاز است تسویه را به تاخیر بیندازد؟
و اینکه با توجه به دو دفتره بودن شرکت ، در صورت شکایت حقوق وزارت کار فقط شامل حال بنده می شود؟
لطفا راهنمایی کنید بهترین راه با توجه به گذشت پنج ماه و با شرایط فعلی چیست ؟
ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اولا: کارفرما موظف به محض پذیرش استعفا است نسبت به تسویه دیون اقدام نماید
ثانیا در صورتیکه با بهانه های واهی از پرداخت مزایا وسنوات شما امتناع میورزند میتوانید از طریق اداره کار شکایت کنید