مشاوره حقوقی رایگان - وکیل مهاجرت

سلام
برای ثبت شرکت نیاز به یک وکیل مهاجرت جهت همکاری دارم. در صورت امکان ایشان را به من معرفی کنید. ممنون. در صورت امکان وکیل محترم خانم با تجربه باشند. با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
وکیل مهاجرت باید از بین اشخاصی انتخاب شود که به قوانین و مقررات کشورهای پذیرنده ،آشنایی کامل داشته باشد ، این قوانین معمولا در کشورهای مختلف و حتی در برخی از ایالات بعضی از کشورها تفاوت دارد ،بنابراین یک نفر نمیتواند به طور کامل با مقررات مهاجرت همه کشورها آشنایی داشته باشد و باید برای هر کشوری وکیل مهاجرتی مستقلی انتخاب کنید .
موفق باشید