مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع با دختر

اگر دختر و پسر مجردی که هر دو راضی به انجام رابطه باشن و دختر هم کاملا راضی باشه اما سنش قانونی نباشه
و رابطه از مقعد باشد و هیچ آسیبی به بکارت دختر نرسد
و دختر بخواهد شکایت کنه از پسر
حکم دادگاه چی هست؟ و میتونه ثابت کنه این رابطه رو

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در صورت مجرد بودن 100ضربه شلاق مگر اینجا امریکاست که اگه هر دو طرف راضی باشند اشکال نداشته باشد هم حرم است هم گناه هم حرام و هم غیر اخلاقی ،،،،و اگر سن دهتر قانونی نباشد و سن پسر قانونی باشد مجازات شدیدی در انتظار است