مشاوره حقوقی رایگان - علت عدم اجرای ماده 87 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران

با توجه به ابلاغ واجرای بند چ ر ماده 87 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران در تمام وزرات خانه ها چرا این بندها در نیروهای مسلح اجرایی نشده است؟

پاسخ ها :

علت عدم اجرای ماده 87 قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ماده 87 قانون جامع ایثارگران قانون جامع خدمات رسانی به ایثارگران ایثارگران