مشاوره حقوقی رایگان - ماده 60 قانون جامع خدمات‌ رسانی به ایثارگران

با سلام
بنده با حکم هیئت تخلفات اداری دانشگاه ... بدلیل غیبت غیرموجه از آن دانشگاه اخراج گردیده ام.
با توجه به اینکه محکومیت اینجانب صرفاً بدلیل غیبت غیرموجه بوده است که در واقع همان قطع همکاری مصرح در ماده 60 قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران محسوب می شود و تخلف دیگری مرتکب نگردیده ام، آیا امکان بازگشت به کار اینجانب با استناد به قانون مذکور وجود دارد؟
در صورت امکان در خصوص روال پیگیری آن راهنمایی بفرمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید در دیوان عدالت اقامه دعوا نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود خطاب به دیوان عدالت اداری طرح شکایت نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب می بایست موضوع را از طریق طرح مو در دیوان محترم عدالت اداری پیگیری کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورت بروز تخلف و تضییع حق از شما می توانید از طریق دیوان عدالت اداری پیگیری نمایید