مشاوره حقوقی رایگان - فسخ مبایعه نامه

در سال 94 خانه ای را با یک مبایعه نامه بدون امضای شاهد به کسی هدیه دادم و مبلغ 50میلیون برای این انتقال در نظر گرفتیم و نوشتیم ولی ثبت نشد که نقد یا با چک یا به هر شیوه ای پولی جابه جا شد و واقعا هم پولی نگرفتم. حالا بعد از 5سال شکایت شده از من که سند را منتقل کنم و من پشیمان شدم و میخاهم خانه ام را پس بگیرم. آیا راهی قانونی برای پس گرفتن این ملک وجود دارد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
ابتدا باید با توجه به متن الفاظ قرارداد ، نوع عقد مشخص بشود که آیا هدیه ، صلح ، هبه معوض ، بیع یا... بوده و سپس بر اساس مفاد قرارداد و شروط قراردادی اقدام نمایید و..
اگر در قرارداد وجهی ذکر شده باشد ولی شما هیچ وجهی را دریافت نکرده باشید با شرایطی خاص امکان رجوع وجود دارد البته به شرطی که..