مشاوره حقوقی رایگان - فروش آپارتمان بدون پارکینگ

سلام.بنده سال 90 آپارتمانی را بدون پارکینگ و انباری به شخصی فروختم و داخل مبایعه نامه ذکر کردیم که پارکینگ به علت نداشتن توانایی مالی خریداری نشود. علاوه بر این خریدار در دفتر اسناد اقرارنامه هم داد که حق استفاده رو از خود سلب ساقط کرد. اما داخل سند آمده که واحد پارکینگ دارد.
خریدار هم میگه من پارکینگ دارم و طبق سند شکایت کرد و محکوم شد. الان ورثه خریدار باز هم شکایت کردند و میگن مالک پارکینگ هستیم اما حق استفاده نداریم.
آیا شکایت راه به جایی میبرد؟

پاسخ ها :

شاهرخ صحرائی

جناب آقای شاهرخ صحرائی :

سلام ، اگر ملک بدون پارکینگ و انباری فروخته شده باشد و خریدار اقرارنامه بر این موضوع داده باشه و رأی دادگاه صادر شده باشه وراث مجدد نمی تونند شکایت یا اقامه دعوی کنند و دادگاه با دفاع شما حکم بر بی حقی وراث صادر می کنه