مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اطلاعات شناسنامه ای در سامانه ثنا

با سلام. من یک سالی هست که تغییر فامیلی داده ام ولی در سیستم ثنا نشسته است و چند روزی است که با فامیلی قبلی وارد شدم و درخواست سوء پیشینه کرده ام ولی جواب نیامده است. لذا خواهشمندم راهنمایی فرمایید چگونه فامیلی جدید را وارد کنم تا جواب سوء پیشینه برای من ارسال شود؟ ممنون.

پاسخ ها :

تغییر اطلاعات شناسنامه ای در سامانه ثنا ویرایش اطلاعات در سامانه ثنا سامانه ثنا