مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اطلاعات سامانه ثنا

سلام، من در سامانه ثنا ثبت نام کردم و بعدش فامیلم رو عوض کردم. حالا چجوری باید اون رو در سامانه ثنا هم تغییر بدم؟

پاسخ ها :

تغییر اطلاعات شناسنامه ای در سامانه ثنا تغییر اطلاعات سامانه ثنا ویرایش اطلاعات شناسنامه ای در سامانه ثنا ویرایش اطلاعات در سامانه ثنا ویرایش نام خانوادگی در سامانه ثنا سامانه ثنا نام خانوادگی