مشاوره حقوقی رایگان - تعمیرات ملک اجاره ای

سلام. کف حمام خانه ای که اجاره دادم به طبقه پایین آب میداده. سه تا بنا آوردم کارشناسی کردند و گفتند 4 روز کار دارد. یکی از بناها به توافق رسید و مشغول کار شد.
مستاجر با بد خلقی و با اعتراض به این که من باید سر کار برم، بنا رو بدون هماهنگی مجبور به عجله میکنه و کار را دو روزه به پایان می رساند و میرود. بدون این که بنده رو خبر کنند که بروم و کار را تحویل بگیرم. بعد 3 روز متوجه شدم که دوباره آب میدهد و یعنی کار درست انجام نشده است. الان بنا میگه این خانم مستاجر باید صبر میکرده خشک میشده و در ضمن دیوار راه پله هم خیس شده و گچ آن ریخته است.
حالا مستاجر بهانه کرده که چون درست نشده و گچ کاری نشده، اجاره رو که 10 روز از موعدش گذشته، نمیدهد. تکلیف چی هست؟ این خانم هم نگذاشته کار به درستی انجام بشود و هم طلبکار شده و بنا هم گردن نمیگیرد. 6 میلیون هزینه کردم و باید چی کار کنم؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

با توجه به اینکه هزینه های مربوط به اصل ملک به عهده موجر می باشد می بایست به درستی انجام شود.
در خصوص تاخیر در پرداخت اجاره بها می توانید ابتدا اظهار نامه بدهید و سپس دادخواست مطالبه امور معوقه بدهید