مشاوره حقوقی رایگان - سرویس پکیج

مستاجرم در زمان سکونت با عدم همکاری نسبت به سرویس سالیانه پکیج نه تنها اقدام ننموده به مالک نیز اجازه سرویس نداده است وبعدیکسال در صورتجلسه تحویل پکیج صحیح وسالم قید شده و مستاجر جدید ساکن نشده ایا موجر میتواند با اراه فاکتور بعد از تحویل ملک پکیج را سرویس کند و با مبلغ قرض الحسنه تهاتر نماید یا بدلیل تخلیه مستاجر و عدم همکاری اش برای سرویس پکیج در زمان سکونت قابل تهاتر است هزینه سرویس پکیج با قرض الحسنه

پاسخ ها :

محمدرضا   تعلیمی

جناب آقای محمدرضا تعلیمی:

سلام،اگر در صورتجلسه تحویل نوشته شده پکیج صحیح وسالم تحویل شده و مالک امضاء کرده دیگر نمیتواند ادعا کند.

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سوال شما واضح نمی باشد، لیگن اگر در صورتجلسه تحویل بیان شده پکیج را سالم گرفته اید اقدامی متصور نیست،

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
سرویس پکیج برعهده مالک است مگر اینکه در قرارداد خلاف آن شرط شده باشد...

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر
موجر باید تمام مبلغ رهن را پرداخت نماید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
سوال ابهام دارد و کامل نیست