مشاوره حقوقی رایگان - اقدام بر روی چک ضمانت

با سلام. در بهمن 97 5 فقره چک جهت حساب شخصی که از او جنس امانی میگرفتم و میفروختم، صادر کردم که پول آن ها را به صورت خرد خرد به حساب دارنده چک و همچنین صاحب کار ریختم که قرار شد لاشه چک ها را بعد از حساب و کتاب به من برگرداند. بعد از گذشت دو سال متوجه شدم چک ها توسط دارنده اقدام قضایی و کیفری شده. آیا میتوانم با استناد به صورتحساب فاکتور های خرید و مبالغ واریزی از فروشنده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

بله هم می‌توان خیانت در امانت شکایت کرد اما بهتر است دادخواست حقوقی استرداد لاشه چک به جهت پرداخت ارائه کنید