مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه خسارت دیرکرد پرداخت وجه

سلام.من 25500000 از یک مغازه دار قرض گرفتم که با سود 5 درصد تو 12 ماه بهشون برگردونم.در قرارداد به ازای هر روز دیر کرد 10 درصد کل قسط وجه التزام تایین کرده.من تمام پول و اصل پول را در 11 ماه برگردانده و تسویه کردم.ولی به خاطر اینکه بعضی ماهها دیر کرد داشتم طلب جریمه کرده است یعنی اگر برج 3،4 قسط ندادم برج 2 قسط رو با هم دادم.الان میخوام بدونم آیا میتونه طلب جریمه کنه و روی چکی که بابت ضمانت دادم اقدام کنه ؟من به غیر از پول خودش نزدیک به 16 میلیون هم سود بهش دادم

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
چنین معامله ای ربوی است لذا نحوه دفاع در مقابل دارنده چک بستگی به شرایطی دارد .