مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اعاده حیثیت

سلام و عرض ادب.
من متاهل و دارای یک فرزند هستم.
در یک منزل استیجاری 3 طبقه با راه مشترک زندگی میکنیم.ما زیر زمین هستیم و دو طبقه دیگر اتباع هستند.
چند روزی به خاطر خانه تکانی و تعميرات اجبارا چون راه مشترک هست و رفت و آمد و جابجایی داشتیم یک شب پیش همسایه طبقه دوم که طلبه اتباع هستند، اومدند بنده رو صدا زدند و به خاطر بوی رنگ که من زده بودم، شاکی بودند. عذر خواهی کردم و رفتم.
صداشون رو بردن بالا تا صاحب خانه اومد. داشتن به بنده و خانواده ام تهمت به بی نظمی و بی ادبی میزدند که بنده هم شاکی شدم اومدم. یک کم بحث شد و گفتن بی فرهنگ و من هم گفتم شما فقط فرهنگ داری همه از دستت شاکی هستن و رفتم داخل منزل که عصبانی شد و داد زد. این معتاد هست. ( چند بار داد زدند )
من نمیخوام زن و بچه ام معتاد بشوند.هی میخوام نگویم و این هی من رو عصبی میکند.
طوری که حاظر هستم قسم بخورم همسایه های دیوار به دیوار هم شنیدند.
من به خاطر مشکلات اعصاب و روانی که دارم و به شدت زود و بد عصبی میشم خودم رو در خونه نگه داشتم تا یک کم ارومتر شوم و بروم توضیح بدم که دیگر کسی اجازه توضیح به من نداد.
صاحب خونه به او گفت تهمت نزن گفت نه من میدونم و مطمئنم. از خونشون بو میاد.
گفتند چه بویی که ما حس نمی کنیم گفت من مطمئنم این معتاد هست. این باید برود. فقط چون من سعی میکنم از حقم دفاع کنم ولی همسایه دیگری از ایشون حساب میبرند و هر چی میگه میگویند چشم.
نمیدونم دقیقا باید راجع به این موضوع چی بگم.
آبروی من جلوی تمام کسبه و همسایه ها رفت. چون نموندم و دفاع نکردم همه فکر کردند راست میگه.
نگاه سنگینشون، جواب سلام ندادنشون من و خانواده ام رو دو سه روز هست آزار میده. حقیقتش این هست که پدر بنده به خاطر جانبازی و ام اس و بیماری قلبی که دارند با نامه و تجویز دکتر مواد مخدر تریاک مصرف میکنند. وقتی میان منزل ما هم ( نهایت سالی دو الی سه بار ) استفاده میکنند. خیلی کم و با احتیاط که کسی اذیت نشود.
خودمون هم حواسم هست بو نپیچد. به خاطر آبرو و موقعیتمون. اما من معتاد نیستم خیالم هم راحت هست برای آزمایش و ثابت کردن این پاکی.
الان من میتونم برم و ایشون شکایت کنم؟ ایشون طلبه هستن و اتباع. کجا و چه شکایتی بنویسم؟
بین دعوای ما فقط صاحبخانه بود که بعید میدونم بیاد اما میتونم از او بخواهم بنویسد. همینطور همسایه های دیگر که شنیدند.
همسایه وسط که شنیده بودند گفتن اگر شهادت اتباع رو قبول کنند ما می آییم. یک پیرمرد و یک پیرزن هستند.
بعد هم خانومم رفت که باهاشون حرف بزنه برای حساب و کتاب پسرش جلوش رو گرفت و با بی ادبی به او فحاشی کرد و دستش رو بلند کرد سمتش که خانومم میترسه عقب عقب میره کم مونده بیفته ولی اون پسر دستش رو از کنار خانومم رد میکند و میکوبد به دیوار. ضربه ای نزده ولی ترسوندشون و فحاشی کرد.
آیا صرف این که بویی ممکن هست از واحد من یا دیگری داخل فضا باشه، میتونه این رو ثابت کند که ما معتاد هستیم.
ممکن هست در دادگاه ازشون بپرسند و ایشان قبول کنند حرفی که زدند رو؟ به اون شکل باشد چطور؟

پاسخ ها :

عبدالعلی رضایی

عبدالعلی رضایی:

با سلام طبق اظهارات اعتیاد با آزمایش معلوم میشود
در صورت داشتن مدارک ازجمله شاهد چه اتباع چه غیر آن می توانید از طریق دفاتر خدمات الکترونیک شکایت کنید