مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

رئیس اداره از بنده بعنوان دزد در دادسرا شکایت کرده و من یک شب در بازداشتگاه بازداشت بوده ام. حال منع تعقیب بنده صادر شده و بی گناهی من برای دادگاه اثبات شده و الان من میخواهم از رئیس اداره بعنوان اعاده حیثیت شکایت کنم . ایا میتونم یا نه . ممنون میشم از راهنمایی.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر سونیتی در طرح شکایت اول وجود داشته با ارائه دلیل می توانید