مشاوره حقوقی رایگان - شکایت اعاده حیثیت

سلام. خانواده ی همسرم با همسرم یک روز درب خونه ی من و همسرم آمدند و با کمک همسرم من رو زدند ولی جزئی زدند و فحاشی های ناموسی، تهمت و تهدید که من از ترس نتوانستم از خونه بیرون بروم. همسرم درخواست تمکین داده و شورا و مشاور و ... میخواهند من برگردم. من پزشک قانونی نرفتم و این که هیچ صدایی یا شاهدی نداشتم.
از طرفی در شورا گفتم که خانواده او به من این چیز ها را گفتند و گفتند دروغ میگوید و رفتند گفتند این به ما تهمت زده و از من شکایت اعاده ی حیثیت کردند.
چون زبون چرم و نرم و پارتی دارند، همه اش حق رو به اون ها میدهند و به من میگویند شاهد بیار و ندارم و میگونید برگرد. من واقعا میترسم چون در دعوا به من گفتند آن قدر تو را عذابت میدهیم که یا مهریه ات را ببخشی یا بکشیمت کمتر از مهریه ات هست و همسرم اصلا از کار هایی که کرده پشیمان نیست.
من در برابر اعاده ی حیثیت چی کار کنم و چطوری ثابت کنم اون ها به من فحاشی کردند و تهدید کردند؟ هیچ شاهدی ندارم و هیچ صدایی ضبط نکردم. چطوری ثابت کنم؟

پاسخ ها :

پگاه احمدی

سرکار خانم پگاه احمدی :

با سلام. شاهد به دادگاه معرفی کنید. نفقه خود را مطالبه نمایید. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر به پروفایل من مراجعه کرده و با اینجانب تماس بگیرید.