مشاوره حقوقی رایگان - سند کمپانی خودرو

سلام. به تازگی یک پاترول گرفتم و اتاق آن عوض شده است. صاحبش میگه چون اتاقش عوض شده، سند کمپانی اش نمیدونم دست کلانتری یا راهنمایی رانندگی افتاده است. آیا همچین چیزی صحت دارد؟
اگر صحت ندارد برای گرفتن سند کمپانی پاترول که یک ماشین قدیمی هست باید چه اقداماتی انجام بدهم؟ ممنون.

پاسخ ها :

سند کمپانی خودرو سند کمپانی المثنی سند کمپانی خودرو اتاق تعویض خودرو